Friday, September 07, 2012

A Series of Unfortunate Events




Cantik tak weols?? Yang penting cheek bone I lagi terletak dari Ratu KB yang terbuang tu nyah hey!! Tu diah mukadimah!! *ya hampun*

Matilah lama tak hupdate khen? Cik Peacock sila jangan meroyan ye. I have a day job you know.

Apa pun I dah selamat balik ke English land ni walaupun banyak sungguh drama dan dugaan yang terpaksa dihadapi, sehinggakan I terpaksa purchase new ticket balik London yang lagi mahal dari my return tickets ok. Sungguh babi!

Dah sampai kat rumah ni pun ada jugak drama dia. Dengan wifi internet rumah ni yang tiba-tiba bertukar menjadi jelmaan puaka biskut chipsmore yang sekejap ada, sekejap takdak. If I want to use the internet, I have to use imac si tua celaka tu. Malas lah!! Dengan I tengah cari rumah baru lagi ni. Owh! Tapi tulah, I ni bukannya suka sangat nak bercerita hal dalam kain sendiri ni uols. Baik I bercerita hal dalam kain Kak Rosmah korang!! *matilahhhhhh~

Apa pun sebelum I mengundur diri, I nak komen sikit la pasal puak-puak yang pijak gambar segala ni. Aiyoyo kadawale, why you so stupid? Walaupun kita ni benci sangat la kan dengan depa tu, but never ever la buat such stupid thing ok. Kita kena tunjuk yang kita ni bertamadun uols. Nak-nak pulak after 55 years merdeka kan? Benda-benda pijak dan tunjuk vontot ni perangai puak-puak ameno dan orang Indon nyah hoi. Yang korang nak ikut perangai diorang tu kenapa?

Kalau la korang benci sangat dengan Abang Najib dan Kak Rosmah korang tu, korang guna je la gambar diorang tu buat balut belacan ke, balut ikan masin ke, balut keropak lekor ke, tak pun guna untuk beristinjak...ha mesra alam gituh. Biodegradable lagi you!!

Gituh le ceritanyer. Sekian!

- Posted using BlogPress from my iPhone